Om hjemmebakeriet

Om meg, bakerinnen bak hjemmebakeriet:

Hei! Jeg heter Victoria Skjortnes og er en jente på 17 år. Jeg er en person av mange ideer og prosjekter, og har opp-i-gjennom årene hatt et titalls ulike hobbyer. Hjemmebakeriet er et resultat av en av disse. Baking er for meg en måte å få utløp for kreativitet på, og det morsomste jeg vet er å glede mennesker med kakene jeg baker. Jeg går til vanlig andre året på videregående, studiespesialisering – noe jeg trives veldig godt med. Ellers spiller jeg fiolin, driver med teater, løping og hest.

Hjemmebakeriet drives av meg og mamma, men det er jeg som baker kakene vi selger. Selv om jeg ikke har noen konditor-utdannelse, har jeg en god dose med erfaring til tross for alderen. Bakingen har vært min store hobby de siste fire årene, og i løpet av disse har det mildt sagt gått med titalls kilo smør og sukker, og mange timer på kjøkkenet.

Ta kontakt for bestilling eller bare en koselig kake-prat. Håper vi snakkes 🙂

Siden jeg ikke har noen utdannelse innen faget, har hjemmebakeriet en 100% fornøyd garanti som gir deg pengene tilbake om du skulle være misfornøyd med kaken. 

img_0503

-Victoria

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s